Продукти за банята

Био Санит

  • Bio Sanit

Био Санит е продукт за почистване на всякаква санитария, плочки и прозорци. Абсолютно безвреден продукт, не уврежда и не надрасква повърхностите.
Почиства в дълбочина и оставя бляскава повърхност и чудесен цитросов аромат.
Не съдържа белина, сода или киселина, което го прави предпочитан от хората които се грижат за почистването.

Продуктна спецификация

Био Смарт

Bio Smart

Био Смарт е продукт, който бързо и ефикасно обезмирисява канализационата мрежа, като премахва причинителите на лошите миризми, той е напълно безопасен за тръбите, сифоните и най- вече за хората. Ще усетите разликата още на първата седмица.

Продуктна спецификация

Био Куб

Bio Kub

Био Куб прилича на познатото кубче за писоар, но всъщност е много по- добър. Неговата цел е не само да ароматизира, а и да почиства писоара, възпрепятства натрупването на пикочен камък, запазва дълго време чиста подложката и издържа между 25 и 30 дни.

Продуктна спецификация

Тоа Блу

Toa Blue

Тоа Блу е продукта които направи бум на френския пазар, той първия и единствен по рода си който може да премахне натрупания по тоалетната чиния пикочен камък, също така премахва ръждивите петна по чинията които се образуват с времето от течащата вода. Разгражда също добре и млечен камък, което го прави предпочитан в предприятията занимаващи се с млякопреработка.

Продуктна спецификация

Солид Фреш

Solid Fresh

Солид Фреш е малко дискретно пакетче, което разгражда неприятните миризми и разпръсква чудесен цитросов аромат във въздуха. Работи чудесно на влажни места, което го прави незаменим за всяка баня, знаете, че механичен ароматизатор не може да се постави там. Може да се постави в колата, в коша с отпадъци, в коша с мръсно пране. Малък и незабележим може да се постави навсякъде и да ви дари с две седмици прекрасен аромат.

Продуктна спецификация