Продукти за кухнята

БиоСтарт

БиоСтарт е течен препарат на базата на микроорганизми и ензими, специално подбрани за разграждане на мазнини, мастни киселини, масла, нишесте и протеини.

БиоСтарт е предназначен за отпушване и почистване на сифони, решетки, канали, повърхности и мазноуловители в хотели, ресторанти, столове.

Продуктна спецификация

Фреш

Fresh

Фреш е революционен продукт, неговата цел е не да надделее над лошите миризми, а да ги разгради и така остава само приятния цитросов аромат от продукта. Разгражда миризми от манджа, цигарен дим, пот, миризливи обувки, миризми от домашни животни, подходящ е и за тоалитни. Абсолютно безвреден.

Продуктна спецификация

Мулти

Multi

Мулти е препарат, които почиства всякакви петна от органичен произход/ вино, петна от плодове, мазни петна и др./С него може да почиствате фаянс, фуги, килими, мокети, кожа, решетките на климатика.  Почиства в дълбочина и има приятен аромат.

Продуктна спецификация

Гард

Guard

Гард е продукт за ресторанти и кухни, той се налива директно в мазниноуловителите и прочиства задържаната мазнина, като подобрява показателите на отходната вода и премахва миризмите. Този продукт е и чудесен помощник в почистването на кухнята, намажете с разтвор от Гард скарата, фурната и фритюрниците и след около два часа просто изплакнете – ефекта е невероятен, уредите са като нови. Той не съдържа сода или киселини, което го прави подходящ и за нежни повърхноси: алуминиеви съдове, гумени уплътнения и пластмаса. Той достига и почиства на места където гъбата и четката не достигат.

Продуктна спецификация

Соло

Solo

Соло е уникална комбинация за почистване на тръби, там където и да искаме не можем да почистим. Изключително подходящ за предприятия от хранително вкусовата промишлиност, където в тръбите се задържат доста мазнини, протеини и нишестета, те затлачват канализационата мрежа и предизвикват лоши миризми и запушвания. Соло почиства кото разгражда отпадъците и така подобрява  и показателите на отходните води /ХПК, БПК/. Соло е напълно безвреден за тръбите и хората.

Продуктна спецификация